Publicacions i enllaços d’interès
Recomanacions per a una publicitat no sexista. Els beneficis d’incloure la perspectiva de gènere en la comunicació publicitària. Consell Audiovisual de Catalunya, Institut Català de les Dones, Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Barcelona, 2019.
Guia de comunicació inclusiva, per construir un món més igualitari. Ajuntament de Barcelona. Barcelona, 2019.
La representació dels estereotips de gènere en la publicitat de joguines durant la campanya de Nadal 2018-2019. Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Barcelona, 2019
Guia jurídica sobre l’ús d’una comunicació no sexista en l’àmbit de les administracions locals. Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Barcelona, 2018
Dones valentes: Recomanacions per informar sobre les agressions sexuals. Isabel Muntané i Violeta Garcia. Barcelona: AADAS, ALMENA i MGC, 2018.
Els estereotips sexistes a través dels anuncis publicitaris a l’espai mediterrani. Informe de síntesi. CAA (Andalusia), CAC (Catalunya), AEM (Croàcia) i HACA (Marroc). Andalusia, Catalunya, Croàcia i Marroc, 2016.
Recurs pedagògic sobre ciberassetjament: activitats formatives des de la perspectiva de gènere. Drac Màgic. Barcelona: Ajuntament de Barcelona, 2014.
Gènere i mitjans de comunicació: Eines per a visibilitzar les aportacions de les dones. Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Institut Català de les Dones i Col·legi de Periodistes de Catalunya. Barcelona: l’Apòstrof, 2011.
Guías y manuales (para evitar el uso de un lenguaje sexista y androcéntrico). Eulàlia Lledó. Mujer Palabra, 2011.
Decàleg per a una millor representació de les dones en els mitjans de comunicació. Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. Barcelona, 2010.
Llei 5/2008 del dret de les dones a eradicar la violència masclista. Parlament de Catalunya. Barcelona: Publicacions del Parlament de Catalunya – Departament d’Edicions, 2009.
Manual práctico para una señalización igualitària. Equip de Likadi i Federación Española de Municipios y Provincias. Madrid: FEMP, 2009.
Recomanacions sobre el tractament de la violència masclista als mitjans de comunicació. Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Barcelona, 2009
Guia per a l’ús no sexista del llenguatge a la Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Llengües i Observatori per a la Igualtat, Universitat Autònoma de Barcelona. Cerdanyola del Vallès: Servei de Publicacions de la UAB, 2008.
De llengua, diferencia i context. Eulàlia Lledó Cunill. Barcelona: Institut Català de les dones, 2005.
Screenig Gender, (Manual sobre com informar amb perspectiva de gènere per a televisió). YLE, SVT, NRK, NOS, ZDF i DR. 2000.
NOMBRA. En femenino y en masculino. La representación del femenino y el masculino en el lenguaje. Eulàlia Lledó Cunill, Carmen Alario, Mercedes Bengoechea i Ana Vargas. Madrid: Instituto de la Mujer, 1995.